Velkommen til legens univers.
Hos NordQ.dk elsker vi at lege. Det er gennem legen, at børn udvikler sig.

Vi bruger lang tid på, at finde lige netop dét legetøj, der er med til at udvikle dit barn. Vi er vilde med at opdage legetøj der kan være med til at styrke barnets udvikling gennem leg. Barnets sanseoplevelser, rumfornemmelse, sociale udvikling, logiske sans, og meget mere. Vi lægger stor vægt på at du med ro i maven kan bruge de produkter du køber fra os med dit barn. 

Hos NordQ.dk sætter vi en ære i gode kundeoplevelser - og børnene er det vigtigste for os.

Vi har kun legetøj der opfylder krav om: kvalitet, udvikling, stimulering, æstetik og ikke mindst at kunne skabe oplevelser og glæde for børn.

I kan hos NordQ.dk finde mange kendte legetøjsmærker. Bl.a. Mamamemo, der leverer noget af det lækreste legemad, der findes på markedet. Det er naturtro, og er med til at skabe en ekstra god legeoplevelse for dit barn.
Derudover er vi særligt stolte af vores badesæber fra det fantastiske badeunivers Tinti. Her kommer børns fantasi, sanser og badeoplevelser virkelig i højsædet.

Vores mission er at dine børn skal udforske og lære gennem leg. Vores inspiration til produkterne hos NordQ får vi fra vores egne børn samt fra familie og venners børn. De er alle flittige til at teste meget af det legetøj, vi får på lager og de produkter, som ikke fungerer som vi ønsker, bliver hurtigt fjernet fra butikken igen. Det er med til at kunne evaluere legetøjet på et fagligt niveau. Det er vores ønske kun at give det allerbedste til dit barn og har du kommentar til dit køb, godt som dårligt, vil vi altid gerne have en mail fra dig i vores indbakke.

Når du vælger at handle hos NordQ, får du 100% personlig betjening. Det er os, der tager imod din ordre, pakker din ordre og sender din ordre afsted. Det er også os der tager telefonen, når du ringer og det er os, der svarer på mails. Vi vil således altid kunne svare på netop dit spørgsmål, hjælpe og vejlede dig. 

Vi glæder os til at betjene dig!

Kærlige hilsner Cathrine, Simon, Knud-Christian & Karla